Arculat

A termékeinkhez felhasznált fa alapanyagok minőségi bizonyítvánnyal igazolt, egézségre nem ártalmas faanyagvédelmi eljáráson esnek keresztül.

A kültéren alkalmazott és földdel érintkezésbe kerülő faanyag megelőző védelmét a magyar Faanyagvédelmi szabályzat értelmében nagy nyomásos technológiával szükséges biztosítani. Az ez esetben alkalmazott telítési technológia az Európában elfogadott DIN 68800 szabvány előírásainak felel meg.

A nagy nyomású telítést vízben oldódó sókeverék felhasználásával nagyüzemi technológia alkalmazásával végzik. A kültéri termékeknél alkalmazott sókeverékek olyan fixáló anyagokat tartalmaznak, amelyek biztosítják, hogy a faanyagvédőszerek kémiai reakciók útján a fa sejtjeiben kötődjenek. Ezáltal nedvesség hatására sem oldódik ki a védőszer a faanyagból, és azt tartósan konzerválja. Az impregnált faanyag jellegzetes zöld színéről ismerhető fel. A telített faanyag festése nem szükséges, de lehetséges.

A kezelt anyagok felhasználhatók többek között:

  • lített kert és parképítési anyagok, kertberendezések
  • kültéri fajátékok
  • támfalrendszerek, stb.

kialakítására.

Cégünk a játékok biztonságos és zavartalan használata érdekében az általunk történt telepítés napjától számított maximum 12 hónapig vállal garanciát. Ezen kötelezettség nem vonatkozik a helytelen raktározásból, a nem megfelelő kellékhasználatból, a nem rendeltetésszerű használatból valamint az elemi csapásokból eredő töréskárokra és hibákra. A garanciavállalás részleteit megrendelés esetén a szerződéshez mellékeljük.

Kapcsolat

Elérhetőségeink

  • Székhely: 2615 Csővár, Madách u. 1
  • Telephely: 2600 Vác, Mályva utca 3.
  • Telefonszám: 06 20 9427 291